Regisseren, produceren en script schrijven voor films en documentaires
diensten

Alles onder één dak

Crossing The Line is uw partner in het produceren van uiteenlopende audiovisuele uitingen. Of het nu gaat om een bedrijfsfilm, een product voor commerciële doeleinden, educatieve video's, documentaires of reportages; u vindt het bij ons onder één dak.

Wij bieden een totaalpakket, van basisidee tot eindproduct. Zowel het schrijven van het script, het regisseren, de opnames en de montage is bij ons in goede handen. Het eindproduct presenteren we op originele wijze.

U kunt ons natuurlijk ook inhuren om alleen het script te schrijven, of om een productie te regisseren. Naast video's en films maken wij CD-roms en/of DVD's.

 

schrijven van scripts

Hoe wordt uw onderwerp een film? Een goed script staat aan de basis van een goede productie. Beelden krijgen impact, geluid roept gevoel op en de dynamiek van de film grijpt je. Uw film wordt een belevenis!

regisseren

Waarom u ons moet benaderen voor regie? Simpel. We gaan dóór totdat het perfect is. We brengen onze rijke ervaring in, maar barsten ook nog steeds van ambitie. Dat garandeert u een bijzondere productie.

filmen en monteren; de productie

Dat ons materieel technisch perfect is, daar mag u van uit gaan. Onze opname- en montagefaciliteiten kwalificeren zich naar de hoogste digitale broadcast-norm. Maar het is het talent van de filmmaker die bepaalt hoe uniek het filmmateriaal is. En daarin heeft u een bevlogen partner in Crossing The Line.

lesbrieven of folders

U wilt natuurlijk het liefst alles onder één dak. Dat kan. Met plezier verzorgen we een begeleidend schrijven bij uw film, zoals een folder of een educatieve lesbrief.

perfecte kwaliteit

Inhoudelijke scherpte komt het best tot zijn recht als de uitvoering technisch perfect is. We beschikken over opname- en montagefaciliteiten op de hoogste digitale broadcast-norm.

...of ik bel meteen even 06-21594886


^ terug naar top
Ja, ik neem meteen contact op:
06 - 21 59 48 86
CROSSING THE LINE PRODUCTIONS | ANDRÉ VAN NIEKERK | HUYGENSSTRAAT 21e | 2515 BE DEN HAAG |
SITE ONTWERP BLINK ONTWERPERS HOOFDDORP